top of page

Blodpudding och pölsa?

Vegetariskt? Inte precis. Klimatsmart? Mja, inte så tokigt.

Köttindustrin finns och producerar kött i stora mängder. Även om det helt uppenbart vore klimatsmart att minska på den så kan det finnas anledning att se till att den produktion som ändå sker utnyttjas så mycket som möjligt. Det är ju inte nåt vidare bra att slänga ätbar mat, eller hur?

Ur det perspektivet kan inälvsmat och blodpudding betraktas som klimatsmarta val. Kan man tänka sig att äta dessa produkter är det alltså fritt fram ur klimatperspektiv. Kan vara ett sätt att höja järn och proteinintag får någon som annars äter mest vegetariskt.

Taggar:

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page